Event Management

Wij nemen jouw social media volledig uit handen. Wij creëren, beheren en publiceren content. Wij zorgen ervoor dat jouw social media opvalt bij jouw doelgroep! Benieuwd? Bekijk het hier

contact ons

Divrent Websites

Wij stellen een plan op die voor jou werkt

Je hebt het vast wel een keer gehoord ‘’ hoezo maak jij geen Instagram, Facebook of LinkedIn aan voor jouw bedrijf’’. We leven vandaag de dag in een tijdperk waarin social media niet meer weg te denken is, dus is het helemaal geen gek plan om jouw bedrijf op de kaart te zetten doormiddel van social media.

Weet je nou niet zo goed hoe je moet beginnen, wat je nou op je social media moet plaatsen of heb je simpelweg niet genoeg tijd om jouw social media bij te houden? Wij van Divrent Media nemen dit proces compleet uit handen en zorgen dat jouw social media jouw bedrijf laat opvallen!

Out of the box

Divrent Media staat bekend om haar out of the box creaties. Wij maken de posts op maat voor jouw bedrijf. Wij denken actief mee met hoe wij jouw bedrijf het beste naar voren kunnen brengen en wat jouw bedrijf doet opvallen. Ook zorgen wij ervoor dat jouw social media aansluit op jouw huidige huisstijl. 

Meer zichtbaarheid en behoefte creëren? 
contact ons!
gratis quickscan

All about timing

Het draait allemaal om de juiste tijd. Wij voeren een onderzoek uit om uit te vinden wanneer jouw doelgroep actief is op social media, zo krijgt jouw bedrijf het juiste moment om op te vallen bij jouw doelgroep.

Wij posten consistent op vaste dagen en vaste tijdstippen hierdoor weet niet alleen jouw doelgroep wanneer zei weer een post kunnen verwachten maar dit heeft ook invloed op verschillende algoritmes van de social media platformen.  

Let's meet!

Neem contact op

Wij hebben jouw aanvraag ontvangen! Bedankt :)
Er is iets fout gegaan :(. Probeer het opnieuw.